.: Nádobové rostliny :.
| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
| Vše |
| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
| Vše |
Rosmarinus officinalis rozmarýn lékařský
stálezelený keřík, listy úzké, výrazně aromatické, užívají se jako koření k masům, rybám, do bylinkového másla, do omáček sušené i čerstvé, pomáhá lepšímu trávení, má desinfekční a povzbuzující účinky, podporuje prokrvení, listy k sušení sklízíme v době květu, protože v této době obsahují nejvíce silic, čerstvé kdykoliv je potřebujeme
našich klimatických podmínkách rostlina vymrzá, proto je nutné ji pěstovat v květináči, na zimu přemisťujeme do chladné světlé místnosti bez mrazu, ve skleníku nebo doma na slunném místě - v zimě za oknem a v létě na balkoně či terase, zaléváme přiměřeně, půda raději propustná, lehčí, rostlina dobře snáší pravidelný řez
našich klimatických podmínkách rostlina vymrzá, proto je nutné ji pěstovat v květináči, na zimu přemisťujeme do chladné světlé místnosti bez mrazu, ve skleníku nebo doma na slunném místě - v zimě za oknem a v létě na balkoně či terase, zaléváme přiměřeně, půda raději propustná, lehčí, rostlina dobře snáší pravidelný řez
obal | velikost | cena |
p 14 | 86 Kč | |
p 18 | 240 Kč |
Rosmarinus officinalis kmínek rozmarýn lékařský
rostlina zapěstovaná na kmínku
stálezelený keřík, listy úzké, výrazně aromatické, užívají se jako koření k masům, rybám, do bylinkového másla, do omáček sušené i čerstvé, pomáhá lepšímu trávení, má desinfekční a povzbuzující účinky, podporuje prokrvení, listy k sušení sklízíme v době květu, protože v této době obsahují nejvíce silic, čerstvé kdykoliv je potřebujeme
našich klimatických podmínkách rostlina vymrzá, proto je nutné ji pěstovat v květináči, na zimu přemisťujeme do chladné světlé místnosti bez mrazu, ve skleníku nebo doma na slunném místě - v zimě za oknem a v létě na balkoně či terase, zaléváme přiměřeně, půda raději propustná, lehčí, rostlina dobře snáší pravidelný řez
stálezelený keřík, listy úzké, výrazně aromatické, užívají se jako koření k masům, rybám, do bylinkového másla, do omáček sušené i čerstvé, pomáhá lepšímu trávení, má desinfekční a povzbuzující účinky, podporuje prokrvení, listy k sušení sklízíme v době květu, protože v této době obsahují nejvíce silic, čerstvé kdykoliv je potřebujeme
našich klimatických podmínkách rostlina vymrzá, proto je nutné ji pěstovat v květináči, na zimu přemisťujeme do chladné světlé místnosti bez mrazu, ve skleníku nebo doma na slunném místě - v zimě za oknem a v létě na balkoně či terase, zaléváme přiměřeně, půda raději propustná, lehčí, rostlina dobře snáší pravidelný řez
obal | velikost | cena |
k 1 l | km 15 | 228 Kč |